Ledenavond GroenLinks Tytsjerksteradiel en Achtkarspelen op 29 mei

Beste GroenLinksers en andere belangstellenden,

Na drukke weken van campagne, debatten en een prachtige overwinning is het nu landelijk stil rond GroenLinks. Binnenskamers worden door de vier partijen (VVD, CDA, D’66 en G L ) die een kabinet proberen te vormen harde noten gekraakt en is het afwachten of GroenLinks voor de grote vakantie op het Haagse pluche zal zitten met regeringsverantwoorde-lijkheid....... [helaas 15 mei j.l. voorlopig(?) gestrand]

Ondertussen is er over onze twee gemeenten positief nieuws te melden: veel nieuwe leden en sympathisanten, nieuwe mensen in bestuur en steunfractie, overleg in beide gemeenten over eventuele samenwerking(en) met andere progressieve partijen en natuurlijk de eerste voorbereidingen voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart volgend jaar. Naast alle bezigheden en doorlopende zaken van onze (steun)fractie GroenLinks in Tytsjerksteradiel is er dus veel werk aan de winkel en drukte alom!

Het lijkt ons een goed moment om met leden en belangstellenden op een informele wijze even terug te kijken naar ons raadswerk van de afgelopen drie jaar. De twee gemeenteraadsleden Brigitta Scheepsma en Dirk van der Wal zullen vertellen over hoogte- en dieptepunten, over groene bezieling en over de menselijke maat binnen de politiek van Tytsjerksteradiel. Natuurlijk kunnen jullie vragen stellen of kanttekeningen plaatsen tijdens deze terugblik.

Natuurlijk kijken we tijdens deze info-avond vooruit naar de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018. Een spannende en uitdagende klus waarbij elk steentje kan bijdragen tot een klinkend resultaat!
Of het nu gaat om bestuurswerk, flyeren, meedenken, posters plakken, plannen bedenken, op de verkiezingslijsten staan of werken aan onze 'social media', alle inzet en enthousiasme van de leden is meer dan gewenst en we rekenen graag op jullie hulp! Wees welkom!

Interesse? Voor uw agenda:
Maandag 29 mei a.s. 20.00 uur in “it Maskelyn”, Easter Omwei 5 in Hurdegaryp 

Graag willen we weten of je komt via het mailadres: michielklont@gmail.com

Ook niet-leden en geïnteresseerde familieleden, vrienden en kennissen zijn deze avond natuurlijk welkom.

Vriendelijke groet en tot maandag de 29e mei,
Namens de afdeling GroenLinks Tytsjerksteradiel en Achtkarspelen,

Eisse Medema, Buitenpost
Michiel Klont, Gytsjerk